Log in

Gebruikersnaam Wachtwoord Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen

Zoek in de HOVON website

Aanvragen HOVON logon

Bepaalde informatie op deze site is beveiligd en kunt u alleen met een toegangscode inzien als u gelieerd bent aan HOVON, en bepaalde bevoegdheden hebt.

Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag indienen. Binnen 3-5 werkdagen zal uw aanvraag verwerkt worden. Na acceptatie door HOVON worden uw inloggegevens verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres.

Name Person
Name Organisation
Department
Function

Postal address
Area code
City
Telephone no.
Fax no.
E-mail address
Why do you need a logon?
Logon for:

Logon name
Password

By requesting this logon I declare to use this logon strictly personal.
I shall inform the HOVON Data Center in case of change of address or affiliation or retirement.