Log in

Gebruikersnaam Wachtwoord Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen

Zoek in de HOVON website

Hulp bij de website

1. Browserversies

2. Tekstgroottes website aanpassen

3. PDF-bestanden downloaden en bekijken

4. Vragen en reacties

naar boven

1. Browserversies

Deze website wordt door alle moderne browserversies ondersteund.

naar boven

2. Tekstgroottes website aanpassen

De tekstgrootte van alle op de website geplaatste teksten kunt u groter of kleiner maken in uw browser.

Kies in uw Firefox browser daarvoor in het tabblad Beeld onder de optie Tekstgrootte voor vergroten.

naar boven

3. PDF-bestanden downloaden en bekijken

Een aantal documenten die u van deze site kunt downloaden zijn in PDF formaat. Om deze files te kunnen lezen moet het programma Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt dit programma gratis downloaden op www.adobe.nl

naar boven

4. Vragen en reacties

Indien u vragen of reacties heeft over deze website kunt u contact opnemen met